Norme Coca 2023 - 2024

Mai multi medici au iesit in strada, in Tecuci, reclamand faptul ca salariile nu le-au fost platite si ca au fost "obligati" sa faca malpraxis. In aceste conditii, ministrul Eugen Nicolaescu a luat decizia sa trimita un corp de control. As vrea sa derulam si sa recitim cu atentie, poate asa o sa intelegem amploarea reala a faptelor petrecute la spitalul din Tecuci. Vinovatul principal? Evident, managerul!

Reiau. Mai multi angajati l-au denuntat pe directorul institutiei pentru ca nu si-au primit salariile, iar apoi ca au fost obligati sa refoloseasca materiale de unica folosinta. Deci, atata timp cat salariile au fost la timp, nimeni nu a considerat ca greseste, totul a fost conform planului. In momentul in care le-a ajuns cutitul la os, fara salarii, au hotarat dintr-o data sa devina morali. Este incredibil! Cat cinism, crima, barbarie, sa se ascunda in acesti oameni?

Problema, dupa cum vedeti, nu este ca au facut malpraxis, ci ca nu si-au primit salariile! Sigur ca nu este normal sa se intample acest lucru, dar cu siguranta nu este normal sa ucizi cu buna-stiinta! Nu facem ruleta ruseasca aici, nu a stat nimeni cu pistolul la tampla, atunci cand a comis, cand a luat decizia de a face malpraxis!

Nu e un stat totalitar, mai ales un spital totalitar! Ce s-ar fi intamplat daca ar fi primit salariile la timp? Nu s-ar fi aflat nimic! De unde rezulta ca avem o complicitate aici. Nu exista doar un tap ispasitor, ci o intreaga armata de criminali, chiar cu sange rece!

Daca ar fi dorit sa fie morali, atunci cu prima ocazie ar fi iesit in strada ca nu au ustensile, nu ca nu primesc salarii! Asta cade in plan secund, dragii mei medici! Sau burta cat e plina nu danseaza? Cinismul aici, oameni buni, intrece orice exprimare banala de cotidian. Intrece orice norma, intrece imaginabilul. Este incredibil cum acesti "oameni” mai sunt in libertate, cum din barbari sunt transformati in mielusei.

In esenta, nimeni nu le-a pus pistolul la tampla. Iar daca ar fi facut-o, atunci primul pas era sa faca apel la institutiile statului. Nu e o jungla aici, unde medicii sunt pusi la dospit, preparati pentru gazare. Sa terminam cu acest scenariu ireal si sa vedem faptele reale. Acest spital reprezinta raul pe Pamant. Orice s-ar spune, "oamenii” de acolo sunt de blamat, chiar mai mult, de condamnat! Si odata cu ei, noi, romanii!

SCANDAL la spitalul din Tecuci - 100 de plangeri penale impotriva directorului 

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro