Norme Coca 2023 - 2024

SC Innovate Informational Technology SRL are în palmares implementări de succes ale soluțiilor informatice la nivelul spitalelor publice și private și clinicilor din România. Programele noastre de training și implementare la fața locului sunt orientate către diferite grupuri de utilizatori, din diferite niveluri de personal (manageri, medici, asistente, statisticieni), fapt ce ușurează tranziția întregii organizații către noul sistem și facilitează punerea în aplicare a soluțiilor informatice oferite.

Cu peste 5 ani de experiență pe piața serviciilor medicale și aflată în dezvoltare continuuă, echipa noastră oferă mai mult decât soluții software. Expertiza noastră nu se oprește la simpla furnizare de soluții software, ci include servicii de consultanță IT și managerială, care au ca rezultat costuri mai mici și o mai bună gestionare a fluxului de lucru și a fluxului de pacienți pentru organizația dumneavoastră. Suntem angajați să satisfacem și pe cât posibil să depășim nevoile, așteptările și aspirațiile clienților noștri. Pentru a menține acest standard, oferim servicii și produse de înaltă calitate, un parteneriat de lungă durată și asigurăm, ca și până acum, flexibilitate și promptitudine fată ce cerințele individuale ale clienților noștri.

Misiunea noastra este de a îmbunătăți, prin intermediul noile tehnologii disponibile, productivitatea și eficacitatea furnizorilor de servicii medicale din întreaga țară. Aplicațiile deja lansate DRGpedia și Pharmpedia preiau datele deja existente, calculează și generează automat rapoarte și indicatori esențiali referitori la ICM, pacienți, medici, costuri, erori de codificare, venituri și realizări s.a. Prin noile aplicații pe care le pregătim, urmărim să ne extindem gama de servicii către mai mulți actori de pe piață, pentru a susține dezvoltarea și o mai bună calitate a serviciilor medicale românești.

Pe lângă angajamentul asumat, echipa Innovate Informational Technology are pasiunea și dedicația necesare pentru a excela și pentru a oferi în mod responsabil cele mai bune propuneri de colaborare pentru clienții noștri. Avantajul competitiv reiese din combinația punctelor noastre forte: echipă, procese și tehnologie, iar rezultatul este furnizarea de soluții eficiente, inovatoare, rapide și rentabile

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro