Norme Coca 2023 - 2024

Maternitatea ”Nova Vita” sărbătoreşte 2.000 de naşteri

La Maternitatea “Nova Vita” s-a născut luni, 16 iunie, la ora 8.50, bebeluşul cu numărul norocos 2000. Sub steluţa 2000 s-a aflat Emma Alexandra, o fetiţă perfect sănătoasă şi voioasă. Ea a venit pe lume pe cale naturală şi a avut la naştere 3.660 de grame şi 53 de centimetri. Scorul APGAR obţinut a fost 9/10. Travaliul a fost scurt şi a durat aproximativ două ore, iar naşterea normală a decurs fără probleme. Fericita mămică, Bexa Anca Ana a fost atent supravegheată şi îngrijită de personalul medical al maternităţii noastre. Echipa care a ajutat la naşterea bebeluşului 2000 a fost alcătuită din Alexandra Mileşan, medic ginecolog şi Teodora Mărginean, medic neonatolog.

”Sunt la a doua naştere, prima oară am născut tot aici, la Nova Vita, în martie 2012. Sunt foarte mulţumită de serviciile care mi-au fost oferite, medicii sunt cu adevărat profesionişti, m-am simţit în siguranţă tot timpul, iar toate aceste aspecte au dus la hotărârea ca şi cel de-al doilea copil să vină pe lume la Nova Vita. Mă simt foarte bine. Mulţumesc întregului colectiv al maternităţii pentru amabilitate, ajutor şi profesionalism”, a declarat Bexa Anca Ana.

Maternitatea ”Nova Vita” şi-a început activitatea în anul 2010, fiind prima maternitate privată din judeţul Mureş. Primul bebeluş a venit pe lume în 14 aprilie 2010, iar de atunci, toţi copilaşii care s-au născut aici au scris o filă din povestea de succes a acestei unităţi medicale.
Renumele Maternităţii ”Nova Vita” a fost construit cu încredere, întreg personalul medical a dovedit că mămicile, împreună cu nou-născuţii reprezintă prioritatea numărul unu. Acum, maternitatea ”Nova Vita” este o unitate de excelenţă în domeniu.
Părinţii vin cu încredere la noi şi ne recomandă pentru condiţiile spitaliceşti de înaltă clasă, precum şi pentru tratamentul pre şi post natal. Vom continua să facem fericite cât mai multe familii din judeţul Mureş, şi nu numai.

    Centrul Medical Nova Vita
                  Dr. Dragoş Popa, Director Medical
                 Emilia Ştefan, Specialist Marketing

10385403_421637514645863_2576524786443721484_n S5440010

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro