Norme Coca 2023 - 2024

Mecanismul de FEEDBACK AL PACIENTULUI ar putea deveni OPERATIONAL din luna aprilie, a anuntat joi ministrul Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU.

“Mecanismul de FEEDBACK AL PACIENTILOR este o chestiune pe care noi o discutam in Romania de cand eram in anul doi de studentie. In acest an il implementam, intentia noastra este aceea de a deveni OPERATIONAL din luna aprilie. Asta inseamna ca tot ceea ce va fi semnalat de pacienti, care vor primi un formular la externarea dintr-un spital sau la finalul serviciului medical pe care il primesc, va fi analizat de consiliile etice care se vor constitui in spitale, unele dintre ele le-au si constituit, sunt deja operationale.

Lucrurile semnalate se pot rezolva acolo”, a afirmat ministrul la lansarea Raportului Aliantei pentru Sanatate din Romania cu privire la starea sistemului de sanatate.

NICOLAE BANICIOIU si-a manifestat convingerea ca acest mecanism va duce la imbunatatirea calitatii actului medical.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro