Norme Coca 2023 - 2024

Sursa adevarul.ro

Medicul comunei Făgeţelu este singurul din judeţul Olt care a refuzat semnarea contractului cu DSP Olt, în baza căruia poate administra dozele de vaccin din calendarul naţional de imunizări. Medicul n-a avut niciodată contract şi spune că singura problemă este că „eu vreau să fac muncă voluntară, să nu mă plătească, să nu mă oblige să completez în acel program“.

La sfârşitul săptămânii, cei aproximativ 240 de medici de familie din judeţul Olt, convocaţi la o întâlnire cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, au fost informaţi cu privire la strategia privind recuperarea celor 1.000 de restanţieri la vaccinul antirujeolic din Olt. Au aflat cui ar trebui să ceară sprijin pentru a vaccina şi copiii care nu au fost aduşi până acum la cabinet, dar şi că sunt în continuare nevoiţi să facă raportări speciale privind administrarea vaccinului antirujeolic, forma de raportare fiind modificată de nenumărate ori doar în ultima săptămână.

Citeste mai mult

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro