Unul dintre cei mai cunoscuți doctori din Oltenia, șeful Clinicii de Hematologie a Spitalului „Filantropia“ din Craiova, medicul Gabriel Găman, a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență în formă continuată. Sentința a fost pronunțată astăzi, de Tribunalul Dolj, și nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Medicul Dragoş Gabriel Găman a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro de la Silvia Gună. Femeia a mers pe data de 28 aprilie să discute cu şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova. Silvia Gună i-a spus lui Dragoş Gabriel Găman că vrea să îşi pensioneze mama pe caz de boală. Pentru acest favor medicul a cerut suma de 500 de euro. Banii au fost daţi câteva zile mai târziu în biroul doctorului.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro