Norme Coca 2023 - 2024

Un MEDICAMENT REVOLUTIONAR, creat pentru tratarea HEPATITEI C, a vindecat 90% dintre pacientii infectati cu virusul hepatitic C, in numai 12 saptamani, au afirmat cercetatorii americani, informeaza bbc.co.uk.

MEDICAMENT REVOLUTIONAR. Virusul HEPATITEI C infecteaza ficatul, provocand afectiuni severe ale acestuia. Acesta se transmite de la sangele sau fluidele corporale ale persoanei infectate, mai ales prin intermediul acelor de seringa folosite in comun de mai multe persoane, pentru consumul de droguri.

Cercetatorii de la Centrul de stiinte ale sanatatii, afiliat Universitatii din Texas, au testat MEDICAMENTUL REVOLUTIONAR, administrat pe cale orala, pe 380 de pacienti din 78 de centre medicale din Spania, Germania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, in cursul anului 2013.

MEDICAMENT REVOLUTIONAR. Au fost efectuate doua studii, unul cu durata de 12 saptamani si altul, de 24 de saptamani. Pacientii care au participat la experimente aveau ciroza hepatica, indicand o evolutie avansata a virusului.

Dupa 12 saptamani, 191 din cei 208 pacienti nu mai aveau HEPATITA C. De asemenea, 165 din 172 de pacienti (96% dintre subiectii participanti la al doilea studiu) nu mai aveau HEPATITA C dupa 24 de saptamani de administrare a tratamentului.

”Este fantastic. Sunt atat de incantat pentru pacienti. In sfarsit exista speranta pentru viitor”, a declarat Fred Poordad, coordonatorul studiului, care a adaugat ca MEDICAMENTUL REVOLUTIONAR actioneaza prin tintirea proteinei ce produce HEPATITA C, impiedicand inmultirea acesteia. In cele din urma, virusul dispare, a explicat Poordad.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro