Norme Coca 2023 - 2024

Medicii de familie din Sibiu sunt asteptati in perioada 4-5 noiembrie la Medical Forum Sibiu.

Pe parcursul celor doua zile, medicii de familie din Sibiu vor avea ocazia sa dezbata pe marginea pachetului de servicii medicale de baza, a noii liste de medicamente compensate si gratuite, a cardului de sanatate, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizeaza subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din Romania. Astfel,editiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizeaza "Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie",  "Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie", dar si noutati in ceea ce priveste "Ghidurile si protocoalele terapeutice".

Programul stiintific al Medical Forum Sibiu va fi moderat de presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, dr. Rodica Tanasescu. Printre personalitatile invitate in calitate de speakeri se numara: dr. Loredana Piloff, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Sibiu, prof. dr. Silviu Morar, decanul Facultatii de Medicina,  Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, dar si dr. Florin Cioboloc, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Sibiu.

Medical Forum Sibiu este creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 puncte EMC. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro. Manifestarea stiintifica este organizata de mf - Ziarul Medicului de Familie, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro