Norme Coca 2023 - 2024

Sectorul medicinei generaliste din Marea Britanie este neglijat si subfinantat de guvernul condus de Theresa May, acuza Partidul Laburist. Ministrul din umbra al Sanatatii, Jonathan Ashworth, a declarat ca medicii sunt tratati mai rau decat acum 5 ani si acuza guvernul May de subevaluarea ingrijirii primare.

Autor  Ilinca Tanase  Sursa  ronews.co.uk

„Cetatenii britanici merită mai mult. Partidul Laburist le-ar putea oferi medicilor generalisti resursele si sprijinul de care au nevoie pentru a oferi servicii mai bune si mai accesibile pentru pacienti”, a spus Ashworth.

Laburistii au publicat un studiu potrivit pacientii britanici au parte de servicii mai slabe in medicina primara, decat acum cinci ani. Spre exemplu, accesul la intervențiile chirurgicale s-a inrautatit an de an, începând cu anul 2012.

Ashworth a afirmat că analiza demonstreaza clar subfinanțarea serviciilor de îngrijire primară din partea guvernului conservator, desi Theresa May sustine ca acest sector medical ofera pacientilor servicii mai bune si acces facil.

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro