Medicul chirurg Cristian Viișoreanu înființează Institutul Sânului. După o experiență de aproape 20 ani în diagnosticarea și tratamentul pacientelor cu afecțiuni mamare, medicul chirurg Gabriel Cristian Viișoreanu, promotorul tehnicii ganglionului santinelă în medicina privată din România, una dintre cele mai moderne și eficiente proceduri existente în acest moment, a lansat Institutul Sânului – centru medical integrat specializat în diagnosticul și tratamentul chirurgical al afecțiunilor mamare.

Sursa hotweek.ro

„Decizia de a înființa un centru integrat, dedicat afecțiunilor mamare, a venit în contextul în care, în România, cancerul la sân afectează anual aproximativ 10.000 de femei. Din păcate, cea mai mare parte a acestora se prezintă prea târziu la medic, fapt ce le afectează serios șansele de supraviețuire. În urmă cu 10 ani am implementat și dezvoltat metode moderne de screening pentru patologia mamară, oferind pacientelor care realizează screening mamar periodic șansa identificării tumorilor în stadii incipiente, la dimensiuni foarte mici, cele mai multe infracentimetrice. În aceste cazuri, rata de supraviețuire este de 98%, iar intervențiile chirurgicale sunt minime atât la nivelul sânului, cât și la nivelul ganglionilor.” – a declarat Dr. Cristian Viișoreanu, fondatorul Institutul Sânului.

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro