Sursa ziarpiatraneamt.ro

În anul 2015 medicul șpăgar ortoped Florică Guţu, de la Spitalul Judeţean de Urgență Piatra-Neamţ, a fost luat pe sus de procurori cu tot cu bancnote pe care scria “MITA”. Mai clar, infractorul în halat a cerut unui pacient sărac o sumă prea mare de bani și pentru că acesta nu avea acei bani și-a vândut vaca din bătătură ca să achite mita, dar nu a fost suficient pentru că medicul a mai cerut și neavând ce să mai vândă omul a apelat la procurori.

Medicul infractor a fost reținut, găsit și dovedit vinovat, condamnat cu suspendare după care înțelegem că i s-a ridicat suspendarea sau ceva de natură juridică s-a petrecut și acum fostul infractor este un om reabilitat, a dat ceva examene și este angajat din nou ca medic la aceeași secție și în același spital de unde a fost arestat pentru luare de mită cu puțin timp în urmă.

Citeste mai departe

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro