Norme Coca 2023 - 2024

Medicul rezident ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa Kaidu Osman a fost condamnat la doi ani de închisoare cu sus-pendare sub surpaveghere. Medicul de 29 de ani, din Medgidia este acuzat de procurori de luare de mită. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

medicginecologconstantean-1425575218
Reamintim că pe 2 noiembrie 2014, medicul a pretins de la o pacientă 200 euro pentru a-i face un chiuretaj. Pentru că aceasta a încercat să-i spună că are doar 50 lei, medicul a refuzat-o şi i-a spus că suma este insuficientă, după care a trimis-o acasă pentru a se pregăti pentru operaţie şi pentru a aduce banii pe care acesta i-a pretins.

Femeia, însă, s-a dus direct la oamenii legii, iar luni, poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Constanţa, delegaţi de procuror l-au depistat pe Kaidu Osman în flagrant în timp ce primea banii de la pacientă.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro