Norme Coca 2023 - 2024

MedLife anunta deschiderea a 4 hyperclinici noi în orase cu peste 250 mii de locuitori în Galati, Iasi, Constanta si Cluj-Napoca.

Clinicile noi anuntate urmeaza sa fie inaugurate pâna la finele anului 2014, iar investitia totala pentru acestea este de aproximativ 4 milioane euro Cu aceste noi unitati, MedLife vrea sa înceapa o campanie de extindere nationala a retelei.

„Desi au trecut 20 ani de la startul investitiilor în unitatile private de sanatate din România, niciunul dintre operatorii de calibru nu a reusit sa aiba acoperire în toate zonele istorice, cu atât mai putin în toate orasele cu peste 250.000 de locuitori. În calitate de lider al pietei de servicii medicale private ne-am propus sa atingem acest obiectiv si sa devenim primul operator medical cu acoperire nationala. Deja am demarat investitii în doua hyperclinici din Galati si Iasi, acestea urmând sa fie inaugurate în prima jumatate a acestui an. Programul de investitii va continua si în a doua parte a anului, când ne propunem sa finalizam celelalte clinici din Constanta si Cluj-Napoca. De asemenea, suntem în discutii avansate pentru a continua extinderea agresiva la nivel national si în anii urmatori” a declarat Mihai Marcu, presedinte CA MedLife.

Bugetul alocat în 2014 pentru reînoirea portofoliului de echipamente de imagistica si de laborator depaseste 2 milioane euro, fiind o investitie distincta doar în echipamente de ultima generatie pentru clinicile existente.

Reprezentantii MedLife confirma estimarile din ultimul trimestru al anului trecut. Astfel compania a încheiat 2013 cu o cifra de afaceri totala de 72 milioane de euro si un profit operational de 10 milioane euro.

Pentru anul acesta compania estimeaza un profit operational de 12 milioane euro si o cifra de afaceri care variaza între 81-83 milioane euro, diferenta fiind pusa în balanta de evolutia macroeconomica, dar si de valoarea fondurilor decontate de CNAS.

„În calitate de cel mai mare operator medical privat, ne exprimam speranta si optimismul ca în acest an contractarea fondurilor CNAS va fi realizata liniar, fara exceptie de la regula. În acelasi timp, speram ca reprezentantii Ministerului Sanatatii sa verifice atent ICM-urile (indicile de complexitate a cazului) declarate de toate spitalele din România, de stat sau private, acesta din urma fiind un indicator determinant în evaluarea tarifului per caz decontat” a mai spus Mihai Marcu.

MedLife activeaza pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. În prezent, îşi desfaşoara activitatea în 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati în Bucureşti şi în tara, 28 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro