Norme Coca 2023 - 2024

RB, compania OTC Nr.1 în România, ce detine în portofoliu medicamente ca Nurofen, Strepsils sau Gaviscon, lansează MegaRed. Acesta este un supliment alimentar ce contine o nouă generatie de Omega-3, pe bază de ulei de Krill, care contribuie la functionarea normală a inimii. MegaRed Omega-3 ulei de Krill se absoarbe mai rapid decât uleiul de peste si are o capsulă moale, de dimensiuni reduse, mai usor de înghitit si fără gustul si mirosul neplăcute specifice uleiului de peste.

„În contextul unei vieti moderne ce ne solicită organismul la maxim, în care regimul alimentar dezechilibrat este aproape o regulă, bolile cardio-metabolice sunt principala noastră amenintare, afectându-ne grav încă din adolescentă. Vestea bună este că aproximativ 80% dintre consecintele dramatice ale acestor boli, inclusiv cele cu risc letal, pot fi prevenite!”, declară Domnul Prof. Dr. Dan Gaită, FESC Presedintele Fundatiei Române a Inimii. Această situatie face preventia afectiunilor cardiovasculare cu atât mai importantă, iar MegaRed vine în sprijinul celor ce vor să-si protejeze eficient inima.

Absorbtie mai rapidă

Aportul de Omega-3 este foarte important pentru sănătatea sistemului cardiovascular. În plus, Omega-3 este un element pe care organismul uman nu îl poate sintetiza, ceea ce face cu atât mai importantă o absorbtie eficientă a acestuia.

Uleiul de Krill din MegaRed contine acizi grasi Omega-3 sub formă fosfolipidică, similară structurii celulare a organismului uman. Fosfolipidele sunt componente importante ale membranei celulare, ce îi asigură acesteia permeabilitatea. Găsindu-se deja în formă fosfolipidică, Omega-3 din MegaRed cu ulei de Krill este eficient si mai rapid asimilat decât Omega-3 sub formă trigliceridică din uleiul de peste.

Dimensiune redusă a capsulei, fără gust si arome neplăcute

MegaRed Omega-3 cu ulei de Krill elimină problemele gustului si aromei neplăcute, des întâlnite în rândul celor care consumă produsele Omega-3 pe bază de ulei de peste. Mai mult, noul MegaRed se prezintă sub forma unor capsule moi, de dimensiuni reduse, usor de înghitit.

Puritatea uleiului de Krill

Uleiul de Krill continut de MegaRed este obtinut dintr-o sursă sustenabilă, care nu afectează ecosistemul marin. Krill-ul utilizat în productia MegaRed provine din apele reci si curate ale Oceanului Antarctic, probabilitatea de contaminare a acestuia cu toxine si metale grele fiind extrem de redusă.

„Suntem foarte bucurosi să lansăm în România MegaRed, o nouă generatie de Omega-3, pe bază de  ulei de Krill. Acesta contribuie la mentinerea sănătătii inimii, un aspect pe care ar trebui să-l tratăm cu seriozitate, date fiind statisticile îngrijorătoare ale incidentei bolilor cardiovasculare în România.”, declară Matthieu Cheyrou, Director de Marketing al RB România.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro