Managerul campionului mondial Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat vineri in direct la televiziunea RTL ca starea de sanatate a germanului s-a ameliorat. Potrivit spuselor sale, Schumacher a iesit din coma, ba chiar a recunoscut-o pe sotia lui.

Kehm a precizat ca marele sportiv suporta cu dificultate procesul de iesire din coma, ba adoarme, ba isi revine.

Managerul a spus ca nu poate oferi mai multe detalii, pentru ca respecta viata privata a fostului pilot de Formula 1, iar dupa externa va inceta definitiv sa mai abordeze acest subiect, pentru ca va putea comunica direct cu presa.

Schumacher a ajuns la spitalul din localitatea franceza Grenoble, dupa ce a cazut la schi si s-a lovit la cap. Marele campion a fost supus mai multor interventii chirurgicale, iar pentru mai multa siguranta, medicii au decis sa-l aduca in stare de coma artificiala.

La sfarsitul lunii ianuarie, medicii care il ingrijesc pe sportiv au inceput sa reduca doza de sedative, pentru ca „trezirea” sa fie lenta si treptata. In primele zile ale lunii aprilie, Sabine Kehm a vorbit despre o ameliorare considerabila a starii de sanatate a fostului pilot, care, spunea ea, a inceput sa dea semne de revenire si sa reactioneze la vocile prietenilor.

Sursa

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro