Norme Coca 2023 - 2024

După ancheta derulată în Spitalul Judeţean de Urgenţă  Ploieşti, Ministerul Sănătăţii propune închiderea uneia din cele patru locaţii ale unităţii. Este vorba despre clădirile din zona Buna Vestire, unde funcţionează Gastroenterologia, Interne II, Psihiatria, Dermatovenerologia, Hematologia, Endocrinologia şi Oftalmologia, când nu este mutată pentru reabilitare. „Starea clădirii, din punct de vedere igienic, este precară. Una sintre clădiri, Buna Vestire, aar trebui închisă, iar secţiile de aici ar trebui mutate în celelalte locaţii. Recomandarea noastră este ca această clădire să nu mai primească autorizaţie”, a declarat, luni, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Acesta a propus şi ca toate secţiile chirurgicale să fie aduse într-un singur loc, iar în locaţiile rămase să fie distribuite cele cu mai puţin impact  în ceea ce priveşte statutul de urgenţă al Spitalului.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro