Corpul de control al Ministerului Sănătăţii (MS) verifică în aceste zile activitatea derulată de Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Suceava. Verificările au demarat ieri şi vor continua pe tot parcursul săptămânii.

Reprezentanţii MS sunt însoţiţi în control de responsabili de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava. Verificările urmează să stabilească dacă personalul de la UPU şi-a făcut treaba conform protocoalelor şi dacă banii alocaţi de stat pentru funcţionarea acestui serviciu s-au cheltuit în mod corect.

Controlul din această săptămână vizează activitatea derulată de Unitatea de Primire a Urgenţelor în 2013, dar şi în anii anteriori.
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Sanatate/2013-11-13/Ministerul-Sanatatii-in-control-la-Urgentele-Spitalului-Suceava#ixzz2kbf0YoE5

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro