Ministrul Sănătătii, Nicolae Bănicioiu, s-a întâlnit luni cu reprezentantii Biroului Operativ al Federatiei SANITAS din România, demnitarul asigurându-i pe sindicalisti de deschidere la dialog si de continuarea parteneriatului existent.

"Cu această ocazie, ministrul Sănătătii i-a asigurat pe participantii la întâlnire de întreaga deschidere la dialog si de continuare a parteneriatului existent, exprimându-si dorinta îmbunătătirii proiectelor pe care Ministerul Sănătătii le desfăsoară cu federatia SANITAS", se arată într-un comunicat de presă al MS remis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Nicolae Bănicioiu a asigurat conducerea Federatiei că toate acordurile încheiate si însusite vor continua si se va urmări dezvoltarea acestora.

La rândul lor, reprezentantii SANITAS si-au exprimat sustinerea si au apreciat deschiderea pentru dialog a noii conduceri.

AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Antonia Nită)

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro