Norme Coca 2023 - 2024

Ministerul Sănătăţii va organiza luni ora 13 o dezbatere publică având ca temă proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2014 - 2015.
Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaţie - Transparenţă decizională. Recomandările pot fi trimise până miercuri în format electronic, la adresa de e-mail propuneri@ms.ro. Fiecare participant, după intrarea în sala de şedinţe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la şedinţa publică.

Potrivit legislaţiei în vigoare, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie.

AGERPRES

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro