Norme Coca 2023 - 2024

"Mă uit la ei, păreau nişte oameni normali, atinşi de o anumită emoţie, unii că veneau la putere, alţii că-şi pierdeau o parte din putere. Ce aflăm după un an, că trebuiesc jocurile de noroc scutite de impozite. Viaţa oamenilor în spitalele din România e jucată la jocurile de noroc.

Revelaţia ministrului Sănătăţii şi domnul Arafat sunt doi papagali.

Spitalul românesc e o anticameră pentru lumea cealaltă.

E o atmosferă atât de sinistră în orice spital din România, acolo unde rudele bolnavilor nu-şi cunosc drepturile. Maică-mea a murit în Germania, era internată într-un spital, a murit de leucemie, ştiţi cum arăta spitalul ăla, arăta ca un aeroport, paturile erau toate pe rotile, era o muzică simfonică pe holuri, era o atmosferă în care mulţi veniţi dintr-o lume ca asta, ca-n României, se făceau bine. Toate sunt spitalele groazei în România, nu există nici milă, nici bunătate, cu excepţiile de rigoare.

Cei care conduc sănătatea din România sunt nişte mici criminali", a declarat Mircea Dinescu, la Jocuri de putere.

La Multi Ani domnule doctor si... hai, cara-te!

 
 

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro