Universitatea de Medicină din Tg. Mureș a anunțat pe site-ul propriu că „Ministerul Sănătății organizează la data de 22 mai 2016, concursul de intrare în rezidențiat în domeniul medicină, pentru locurile neocupate în sesiunea 15 noiembrie 2015.  Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș a fost desemnată ca fiind singurul centru universitar care va organiza, la nivel național acest concurs care se va desfășura după tematica celui din sesiunea noiembrie 2015.”

Decizia ministrului Achimaș vine după ce acesta a vizitat vinerea trecută Universitatea. „Vreau să-i mulțumesc domnului rector (Leonard Azamfieri, n.r.) pentru că ne va susține cu organizarea Rezidențiatului din 22 mai. În acest an, vom avea două sesiuni. Prima se va datora faptului că au rămas locuri neocupate la Rezidențiatul de anul trecut și cred că venim în sprijinul absolvenților din anii precedenți ca să nu fie obligați să învețe o nouă tematică, cum va fi cea din toamnă. Universitatea din Mureș a fost extrem de generoasă în această ofertă și îi mulțumesc„, a declarat ministrul Sănătății vinerea trecută.

intreg articol AICI

 

Sursa

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro