Norme Coca 2023 - 2024

Toate cele un milion de doze de vaccin antigripal pe care Ministerul Sănătății le va pune gratuit la dispoziție pentru imunizarea cu prioritate a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire vor fi distribuite în teritoriu în mai multe tranșe, până la data de 15 ianuarie 2014, astfel încât să fie asigurat necesarul fiecărui județ.

Ministerul Sănătății dă asigurări printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul propriu că toți pacienții care se regăsesc în categoriile stabilite pentru această campanie de imunizare vor fi vaccinați în această campanie, imediat ce medicul de familie îi va anunța.

În campania de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătății vor fi imunizate, cu prioritate, persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cu boli cronice, în special boli respiratorii și cardiovasculare, boli metabolice, copii și bătrâni instituționalizați, personal medical, precum și gravide, conform recomandărilor OMS și ECDC.

Ca în fiecare an, campania Ministerului Sănătății se va derula prin cabinetele medicilor de familie și în unități sanitare cu pături. AGERPRES (AS-autor: Roberto Stan, editor: Antonia Niță)

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro