Norme Coca 2023 - 2024

Sute de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat, au fost descoperite de poliţişti în depozitul uneifarmacii din oraş. Farmacistul unităţii s-a ales cu dosar şi cu obligaţia distrugerii medicamentelor.

Conform anchetatorilor, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Călăraşi au găsit în depozitul unei farmacii din municipiul Călăraşi, aproximativ 450 tipuri de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat.

Pe 10 februarie 2, poliţiştii au depistat-o pe Dorina P., de 59 ani, din municipiul Călăraşi, care deţinea în depozitul farmaciei aproximativ 450 tipuri de medicamente, cu termenul de valabilitate expirat. Greutatea medicamentelor fiind de 240 kg şi 12 litri, iar valoarea 80.000 lei.

„Întreaga cantitate de medicamente a fost lăsată în custodie, cu obligaţia luării măsurii de neutralizare. În cauză fost întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de ,,neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase, care au devenit deşeuri”, a anunţat IPJ Călăraşi.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro