Norme Coca 2023 - 2024

Fostul manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Ovidiu Butuc, revocat din funcţie după ieşirea PNL de la guvernare, a fost numit manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Mureş. 

Consiliul Judeţean Mureş a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că, de asemenea, Ionela Ciotlăuş, liderul PNL Târgu Mureş, care a fost recent schimbată din funcţia de viceprimar al municipiului, a fost numită director economic interimar al SCJ Mureş. Numirile celor doi au fost semnate de preşedintele CJ Mureş, Ciprian Dobre, liderul PNL Mureş, şi au fost motivate de demisia managerului interimar al SCJ Mureş, dr. Szasz Ioan, precum şi de încetarea detaşării persoanei care ocupa funcţia de director economic, Violeta Pop. 

"Având în vedere demisia domnului Szasz Ioan din funcţia de manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, prin dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, a fost numit în funcţia de manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, domnul Ovidiu Butuc, până la ocuparea prin concurs a acestei funcţii, dar nu mai mult de 6 luni. De asemenea, încetează detaşarea din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş a doamnei Violeta Pop, în funcţia de director economic al SCJ Mureş. În funcţia de director economic interimar la Spitalul Clinic Judeţean Mureş a fost numită doamna Ionela Ciotlăuş, până la ocuparea prin concurs a acestei funcţii, dar nu mai mult de 6 luni", se precizează în comunicatul de presă dat publicităţii de CJ Mureş.

AGERPRES 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro