Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Dr. Marty Pagel, din cadrul Centrului pentru cercetarea cancerului din cadrul Universităţii din Arizona, a testat efectele bicarbonatului de sodiu asupra pacientelor cu cancer la sân. Acesta a primit un grant de două milioane dolari de la Institutul Naţional de Sănătate (NIH).

Numeroase studii au analizat rezultatele bicarbonatului de sodiu asupra tumorilor. Un alt doctor, Robert J. Gillies, a demonstrat eficienţa bicarbonatului de sodiu în cazul tumorilor la şoareci.

De asemenea, lămâile au proprietăţi anti-cancerigene, conţinând fitochimicale. Lămâile au un efect antibacterian, atunci când cancerul este tratat ca o ciupercă a organismului.

Combinaţia între lămâie şi bicarbonat poate fi eficientă în cazul câtorva tipuri de cancer, scrie collective-evolution.com. Reţeta băuturii cu lămâie şi bicarbonat este simplă: se adaugă o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu şi o jumătate de lămâie în 250 ml de apă.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro