Norme Coca 2023 - 2024
O femeie din Tulcea susţine că medicul care trebuia să o îngrijească în spital nu a consultat-o timp de trei zile. Situaţia ei s-a agravat şi, deşi a fost operată de un alt doctor, a fost prea târziu, deoarece copilul pe care îl purta în pântece a murit.

O femeie din Tulcea face acuzaţii extrem de grave la adresa unui medic ginecolog din oraş. O tânără de 24 de ani îl acuză pe acesta de neglijenţă şi malpraxis, după ce a născut un bebeluş mort.

Femeia, cu sarcina la termen, a ajuns la spital cu durerile specifice naşterii. Medicul care a monitorizat-o permanent, pe durata sarcinii, i-a spus că nu are absolut nicio problemă şi a tratat-o cu superficialitate. După trei zile un alt medic a supus-o unei intervenţii chirurgicale. Bebeluşul, care avea 4,5 kg, s-a născut însă mort.

Părinţii, care se aflau la primul lor copil, sunt disperaţi şi vor ca medicul care se face vinovat de moartea bebeluşului să răspundă pentru faptele sale. Ei sunt decişi să facă plângere atât la poliţie, cât şi la Colegiul Medicilor.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro