Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Vasile Ciurchea a fost în 2013, în același timp, consilier al președintelui Casei Naționale de Sănătate, Cristian Bușoi, și vicepreședinte al grupului Polisano, conflict de interese acceptat tacit de șeful Casei de atunci.

Autor Cristi Ciuperca

Sursa  romanialibera.ro

Ciurchea, care a mai fost președinte al Casei, a fost denunțat la DNA de către Alin Costache, fostul șef al Direcției Antifraudă din interiorul Casei de Sănătate. Ciurchea a fost pus în 2014 șef al Casei de Sănătate de către premierul de atunci, Victor Ponta. Tot în acel an Remus Borza, prietenul lui Ponta, era numit președinte al grupului de firme Polisano.

osarul în care procurorii DNA au obținut arestarea mai multor funcționari din cadrul Casei Naționale de Sănătate, printre care fostul președinte Marian Burcea, dar și a fostului aghiotant al lui George Maior, Sergiu Ciobanu, este plin de surprize ”explozive” în ceea ce privește numele ajunse pe masa procurorilor de caz.

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro