Norme Coca 2023 - 2024

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a reiterat sâmbătă necesitatea reînfiinţării fostelor policlinici, subliniind utilitatea lor.

IC MED surpriza

"În principal le vedem terminate la anul pe astea două, Gomoiu şi Spitalul Foişor ca spitale noi, ne ducem cu cele două ambulatorii care sunt pe banii UE, cu fonduri UE şi vedem cum acoperim sectoarele cu fostele policlinici, pentru că eu rămân la părerea mea că erau de o utilitate fantastică. Aţi văzut şi dumneavoastră, nu fac altceva decât rolul lor ancestral, acela de a fi goalkeeper şi a trata bolnavii care se pot trata acasă, la domiciliu, fără să le producă inconvenienţele pe care ar putea să le cauzeze statul într-un spital", a declarat Oprescu, cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la Pasajul Mihai Bravu.

În ceea ce priveşte programul de reabilitare a infrastructurii şcolare, el a menţionat că acesta merge foarte bine, în sensul că lucrările la ultimele unităţi ce au mai rămas de reabilitat se apropie de final.

Referitor la lucrările în zona Splaiului Dudescu edilul general a spus: "Acolo avem de terminat începând de la Camil Ressu şi un sfert din el e terminat, pregătit şi se continuă lucrările. Dacă timpul ne permite continuăm lucrările acolo şi încep picioarele de pod să putem să le aşezăm peste Dâmboviţa, mergând în partea cealaltă şi ieşind prin spatele IML, ieşind direct în Şoseaua Berceni şi Olteniţei".

El a adăugat că în cazul acestei zone sunt rezolvate problemele de expropriere. AGERPRES/(A, autor: Iulia Carciog, editor: Karina Olteanu)

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro