Norme Coca 2023 - 2024

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta care ofera posibilitatea de repartizare a personalului pentru CNAS si casele de asigurari de sanatate pentru a constitui structuri de monitorizare, control si antifrauda în sistemul de asocieri sociale de sanatate.

 Potrivit Biroului de presa al Executivului, prin actul normativ respectiv a fost modificat art. 1 din Ordonanta de urgenta 97/2010 privind reglementarea unor masuri în sistemul de asigurari sociale de sanatate.

 "Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern creeaza posibilitatea de repartizare a personalului pentru CNAS si casele de asigurari de sanatate pentru a constitui structuri de monitorizare, control si antifrauda în sistemul de asocieri sociale de sanatate, în vederea încadrarii în cheltuielile de personal de la nivelul CNAS, precum si pentru asigurarea eficientei actiunilor de control cu privire la cheltuielile cu serviciile medicale, medicamentele, dispozitivele medicale si îngrijirile medicale la domiciliu, suportate din Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate", detaliaza sursa citata. AGERPRES/(AS - autor: Victoria Vioara, editor: Antonia Nita)

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro