Norme Coca 2023 - 2024

Vasile Cepoi, consilier pe probleme de sanatate al premierului Victor Ponta, a declarat in cadrul conferintei de presa organizata cu prilejul Saptamanii pacientilor, eveniment organizat in aceasta saptamana de Colegiul Medicilor si COPAC, ca introducerea noii liste de medicamente compensate in sistemul de sanatate se va amana cu o luna pentru rezolvarea unor aspecte tehnice. Astfel, noua lista de medicamente compensate si gratuite ar urma sa fie aplicata de la 1 mai anul curent.

Pachetul s-a amanat cu o luna de zile pentru ca nu s-au finalizat niste pasi. A fost partea de negociere cu pacientii si asociatiile profesionale. Intra in aplicare de la 1 mai pentru ca nu au fost finalizate anumite aspecte tehnice. Nu se parcursese aceasta procedura de negociere cu asociatiile de pacienti si asociatiile profesionale”, a declarat Vasile Cepoi.

Sursa

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro