busoi-interviu-640x425

Cristian Buşoi, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a vizitat în această dimineaţă Spitalul Orăşenesc de la Târgu-Cărbuneşti. Pacienţii internaţi în secţiile spitalului s-au plâns că trebuie să îşi cumpere medicamentele necesare, dar şi o eventuală proteză după ce au cotizat zeci de ani la Casa de Asigurări de Sănătate.

Prezent la spitalul orăşenesc din Târgu Cărbuneşti Cristian Buşoi a promis că în perioada următoare va avea în atenţie problemele de aici.Văzând cine le vizitează spitalul, pacienţii au început să îşi spună oful. Unul dintre bolnavi s-a plâns că a trebuit să îşi cumpere medicamentele deoarece acestea nu erau în secţie.Omul nu poate să înţeleagă de ce după 45 de ani de cotizare la Casa de Asigurări de Sănătate, iar acum se împrumută la bancă pentru a îşi cumpăra medicamentele.Un alt pacient s-a plâns că nu a putut prin casa de asigurări de sănătate să achiziţioneze pentru soţia sa o proteză.

Cel care a răspuns la întrebările pacienţilor nu a fost Cristian Buşoi, cu directorul spitalului Constantin Târziu.

Târziu a ţinut să-i arate anumite documente de la spital cu privire la serviciile medicale care se efectuează aici și câți bani primeşte în baza contractului cu CJAS Gorj, dar și despre programul de protezare.

Sursa: http://www.gorjtv.ro/Articole/Eveniment/16340/Cristian-Buşoi-prezent-la-Cărbuneşti

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro