De multi ani, se face foarte multa publicitate vaccinurilor si a campaniilor de vaccinare care au condus pe oameni sa creada ca toatevaccinurile sunt sigure si necesare.

 

Multi bebelusi continua sa fie vaccinati

Intre timp, multi bebelusi si copii continua sa fie vaccinati, printr-un program riguros din care din ce in ce mai multi parinti se retrag. Una dintre cauze este marea neincredere a parintilor declaratiile autoritatilor de sanatate publica si ale producatorilor de vaccinuri, care au fost implicati intr-un scandal vechi de 30 de ani.

Producatorii de vaccin au cunoscut pericolele asociate cu vaccinuri

Documentele obținute de Lucija Tomljenovic, de la Dynamics Research Group al Departamentului de Oftalmologie si Stiinte ale Vederii, University of British Columbia, arata ca producatorii de vaccin, companiile farmaceutice si autoritatile de sanatate au cunoscut pericolele asociate cu vaccinuri, dar au ales să le ascunda publicului.Această practică continuă până în ziua de azi.

 

Documente arată că JCVI (Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare) a făcut “eforturi continue pentru a refuza datele critice cu privire la reacții adverse severe și contraindicații la vaccinare la ambii parinti si practicieni de sănătate, în scopul de a ajunge la ratele globale de vaccinare, pe care le consideră necesare pentru “imunizarea  in turma.” 

vaccin

Toate reactiile adserse potentiale ar trebui sa fie cunoscute si complet dezvaluite, mai ales în ceea ce privește vaccinurile, care sunt administrate oamenilor pentru a preveni bolile de care un om, cel mai probabil, nici nu va fi expus vreodata.

Multe dintre vaccinuri contin substante chimice toxice nocive

Documentele dezvaluie de asemenea ca autoritatile de sanatate britanica au fost implicate in aceste musamalizari de informatii timp de 30 de ani. Ca rezultat multi copii au fost vaccinati fara ca parintii lor sa stie informatii importante cu privire la riscurile grave si efectele adverse asociate la mai multe vaccinuri.

“Stenogramele sedintelor JCBI arata ca unii dintre membrii Comitetului au avut legaturi extinse pentru companiile farmaceutice si ca JCVI a cooperat cu producatorii de vaccinuri pentru strategiile care vizeaza stimularea adoptarii vaccinului. Unele dintre reuniunile la care au fost discutate aceste subiecte controversate nu au fost accesibile publicului, ca si transcrierile, care au fost facute publice abia mai tarziu, prin Freedom of Information Act (FOI). Aceste intalniri particulare sunt notate in transcrierile ca “sub semnul secretului comercial”, si dezvaluie o lipsa clara si tulburatoare de transparenta, iar o parte din informatii a fost eliminata din text (de exemplu, numele participantilor), inainte de eliberarea transcrierea sub sectiune FOI pe site-ul JCVI. “

In rezumat, aici sunt ceea ce transcrierile par sa arate cu privire la reuniunile JCVI / termoficare care au avut loc in 1983-2010:

 • In loc de a reactiona adecvat prin reexaminarea politicilor existente de vaccinare, atunci cand au fost identificate motive de ingrijorare privind siguranta vaccinurilor prin propriile investigati ale comitetului, respectivul comitet JCVI fie:
  • a) nu a intreprins nici o actiune;
  • b) a denaturat sau inlaturat selectiv datele nefavorabile din rapoartele publice
  • c) a facut eforturi intense de a reasigura atat publicul, cat si autoritatile in legatura cu siguranta respectivelor vaccinuri.
 • A restrans semnificativ contraindicatiile la criteriile de vaccinare cu scopul de a mari rata vaccinarilor, in ciuda problemelor deosebite si nerezolvate de siguranta
 • Persistent s-au bazat pe studii de metodologic dubioase, in timp ce de respingere independent de cercetare, sa promoveze politici de vaccin
 • S-a bizuit in mod persistent pe studii dubioase metodologic, simultan cu respingerea cercetarilor independente, pentru a promova politicile de vaccinare
 • A elaborat si promovat un plan pentru introducerea noilor vaccinuri de o indoielnica eficacitate si siguranta in programul pediatric de rutina, bazandu-se pe presupunerea ca in cele din urma vor fi acordate licentele
 • A descurajat activ cercetarile asupra problemelor legate de siguranta vaccinurilor
 • S-a folosit in mod deliberat de increderea parintilor si lipsa acestora de cunostinte relevante asupra vaccinarii cu scopul de a promova un program de imunizare fara suport stiintific care ar fi putut supune anumiti copii unui risc de vatamare neurologica severa pe termen lung

Raportul merge mai departe, pentru a oferi unele informatii incredibile si socantepe care este important ca oamenii sa le stie despre vaccinuri.

Puteti citi versiunea completa AICI .

In ultimii 30 de ani, programul de vaccinare din Statele Unite s-a triplat, impreuna cu diverse afectiuni si boli.

De la nastere, copiii sunt bombardati cu o varietate de diferite vaccinuri. Ca rezultat, multi au murit, sau s-au bolnav si au dobandit o serie de probleme de sanatate.

O Lege Nationala a Vatamarilor Infantile Datorate Vaccinurilor, trecuta prin Congres ca rezultat al lobby-ului, protejeaza companiile farmaceutice si producatorii de medicamente de efectele juridice ale vatamarilor si mortilor cauzate de vaccinurile pe care acestea le produc. Deci, indiferent de faptul ca producatorii de vaccinuri si autoritatile de sanatate publica stiau despre pericolele asociate cu vaccinarile si ca au musamalizat aceste pericole, ele sunt totusi protejate. Cu toate acestea, platitorii de taxe au varsat miliarde in tratarea bolilor provocate de vatamarile datorate vaccinurilor.

Unele vaccinuri pot, sunt si au fost vatamatoare pentru sanatatea umana

Lasand la o parte aceste informatii, exista un numar de studii credibile care arata cum unele vaccinuri pot, sunt si au fost vatamatoare pentru sanatatea umana.

“Doar pentru ca un studiu sponsorizat de un producator nu identifica problemele cu vaccinul, nu inseamna in mod necesar ca vaccinul este sigur. De fapt, daca cineva priveste la studiile producatorului, acestea adesea nu sunt proiectate pentru a detecta reactii adverse grave. Evident ca nu o sa gasesti ceea ce nu cauti.” – Lucija Tomljenovic

nota: documentele au fost obținute de la Departamentul Regatului Unit al Sanatatii (DH) și a Comitetului mixt pentru vaccinare și imunizare (JCVI), care recomanda secretarii de stat pentru Sanatate din Marea Britanie cu privire la bolile care pot fi prevenite prin imunizare.

Sursacollective-evolution.com

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro