Norme Coca 2023 - 2024

Peste 200 de kilograme de medicamente provenite din donaţii, destinate sinistraţilor din localităţile afectate de inundaţiile din septembrie, au rămas în depozitul de la Tecuci al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, pentru că medicii familie nu s-au prezentat să le ridice.

Medicamentele ar trebui repartizate în cele 26 de localităţi afectate de inundaţii. În aceste localităţi lucrează în total 65 de medici de familie, dar numai zece au mers să le ridice, deşi toţi au fost anunţaţi prin SMS-uri să se prezinte la depozitul din Tecuci, a anunţat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, plutonier Mircea Bădin.

„Jandarmeria a informat Prefectura şi Consiliul Judeţean Galaţi cu privire la faptul că activitatea de distribuţie a medicamentelor este îngreunată. Distribuirea acestora a început la 1 noiembrie, când fiecare dintre cei 65 de medici de familie din 26 de localităţi afectate de inundaţii au primit prin SMS de la Jandarmerie un mesaj prin care erau informaţi că pot veni pentru a le ridica, până pe 15 noiembrie, dar până în prezent, doar zece medici de familie s-au prezentat la depozitul Jandarmeriei din Tecuci”, a declarat Bădin.

Medicamentele pot fi ridicate gratuit, pentru că provin din donaţii private, ale unor firme sau ONG-uri din ţară.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro