Norme Coca 2023 - 2024

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, mulţumiri reprezentanţilor sistemului medical, despre care a spus că au fost raţionali şi au înţeles că lucrurile se rezolvă prin dialog, el arătând că tot fondul său de rezervă a fost alocat Sănătăţii şi că se bucură pentru acest lucru.

"Cel mai important lucru, dincolo de această reuniune internaţională (summitul China - ECE, n.r.), a fost situaţia din sistemul de sănătate. Mă bucur foarte mult şi le mulţumesc reprezentanţilor sistemului medical care au fost raţionali, care au înţeles că prin dialog putem rezolva lucrurile, nu prin conflict", a spus Ponta.

El a arătat că miniştrii Eugen Nicolăescu, Doina Pană şi Daniel Chiţoiu au sprijinit şi ei cu tot ceea ce era omeneşte.

"Azi am adoptat şi deblocarea a 1.000 de posturi pentru sănătate şi practic tot fondul meu de rezervă s-a dus la sănătate şi mă bucur pentru asta, cred că e o destinaţie foarte bună, întotdeauna. Mă bucur enorm de mult că nu va fi nicio problemă pentru pacienţi", a spus Ponta.

 El a precizat că îşi doreşte ca şi în viitor orice fel de probleme profesionale şi sociale să fie rezolvate prin dialog şi prin respect.

"E o mare schimbare faţă de fostul Guvern, care, nu de capul lui, ci la cererea preşedintelui, trata cu dispreţ şi cu rigiditate orice fel de cerere socială şi am ajuns la acea explozie de nemulţumire împotriva Guvernului. E deja un an şi jumătate, doi ani, în care problemele inerente, normale, legitime le rezolvăm cu dialog şi raţiune", a mai spus Ponta.

Sursa - Mediafax

 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro