Norme Coca 2023 - 2024
Constanţa se pregăteşte de o premieră medicală: inaugurarea primului spital privat din sud-estul ţării, cu investiţie 100% românească. Imaginea spitalului Ovidius Clinical Hospital fusese aleasă Gabriela Szabo, dar numirea campioanei ca ministru al Tineretului şi Sportului va schimba planul de promovare a noii unităţi medicale.

Situat la ieşirea din Constanţa spre Ovidiu, Ovidius Clinical Hospital se află la KM 202 pe DN2A Constanţa - Hârşova, lângă Bavaria Motors, după cartierul Boreal.

Spitalul ultramodern are ca principal profil chirurgia, având în total 21 domenii în care poate asigura îngrijiri medicale de specialiate.

Unitatea medicală are 53 paturi, bloc operator, bază de tratament, imagistică medicală, laborator de anatomie patologică, farmacie etc. Piscina pentru tratamentele balneare are camere de filmat subacvatic şi poate forma curenţi falşi de apă pentru procedurile curative.

Constănţenii vor regăsi printre doctorii care formează corpul de specialişti ai spitalului nume care le-au sporit încrederea în actul medical de la Constanţa.

Cu alte fotografii şi date suplimentare despre tarifele de spitalizare, intervenţii chirurgicale, tratamente şi curele din primul spital privat de chirurgie de la Constanţa, vom reveni duminică, 9 martie, după turul unităţii medicale la care presa este invitată.

„Spitalul Ovidius va însemna altă experienţă pentru pacienţi: începând de la salutul cald cu care vor fi întâmpinaţi la recepţie şi asistenţa de care se va bucura în orice moment, până la rezultatele tratamentului. Dincolo de toate, pacienţii vor fi impresionaţi de mediul în care au fost îngrijiţi, cu linişte şi odihnă, ideal pentru vindecare“, spun medicii de la Ovidius Clinical Hospital. Spitalul are program de gărzi permanent.

Imaginea spitalului privat fusese aleasă campioana la atletism Gabriela Szabo, dar numirea sa ca ministru al Tineretului şi Sportului va schimba cel mai probabil planurile de promovare a unităţii medicale, care mizează pe performanţă încă din motto: „Renumele se obţine prin performanţă“.

 

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro