Dacă îți propui investigații medicale complete, care să determine cu exactitate care este afecțiunea de care suferi sau de care ai putea suferi într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, austriecii de la Prescan au o soluție greu de refuzat - cu condiția de a dispune de resurse financiare.

Prescan oferă investigații medicale preventive și asistență la cel mai înalt nivel medical, fiind de aproape 10 ani furnizorul pentru controale de sănătate cu Total Body Scan. Acest serviciu poate fi oferit în Viena, Graz și Salzburg. Prescan compune un program de verificare individual pentru fiecare cerință a clientului și organizează întreaga desfășurare a consultației. Totul, fără timp de așteptare!

Scanare completă, din cap până-n picioare

Prescan Austria a fost fondată în 2005 de către Georg Haury și s-a dezvoltat până astăzi ca furnizor de primă clasă al Austriei. În centrul investigațiilor medicale preventive stă Total Body Scan [pachetul cuprinde resonanță magnetică (RMN), sonografie (ecografie), eventual computer tomograf (CT)], cu ajutorul căruia se poate obține o imagine de ansamblu a corpului.

Țelul este descoperirea precoce a vestitorilor celor mai frecvente boli (în special boli ale sistemului cardiovascular, ca de exemplu: atac cerebral, infarct miocardic, dar și tumori și modificări ale vaselor de sânge).

Programul de investigație medicală preventivă va fi completat de o anamneză cuprinzătoare, analize de laborator și programul cardio (investigații ale inimii, electrocardiogramă (EKG) repaus/efort și ecografia inimii). De asemenea, la cerere, pot fi consultați specialiști din diferite departamente ale clinicii universității.

Suplimentar pot fi efectuate colono- și/sau gastroscopie, investigații pentru prevenirea cancerului de piele, programul special Brain Fit (pentru depistarea precoce a riscului unei demențe sau a unui atac cerebral), precum și investigații ginecologice sau urologice.

Se asigură traducere în română non-stop

Un angajat al echipei Prescan vorbitor de limba română însoțește clientul pe întregul parcurs al consultației și se asigură că toate întrebările și solicitările acestuia își găsesc răspuns.

În cadrul unei discuții detaliate pe marginea rezultatelor medicale cu traducere în limba română, clientul va fi informat despre posibile riscuri (infarct miocardic, infecții, calcifieri, etc.). Un CD cu toate imaginile transversale, dar și rezultatul medical în scris vor fi înmânate clientului după discuția de încheiere și pot fi folosite ca și bază pentru următoarele consultații medicale.

Prescan se ocupă și de organizarea operațiilor și/sau terapiilor cu cei mai buni doctori din Austriei.

Prescan cooperează cu hoteluri renumite din Viena, Graz sau Salzburg, iar clienții clinicii beneficiază de tarife speciale.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro