Norme Coca 2023 - 2024

Sursa vocea.biz

Preşedintele Asociaţiei Pro-Imunizare, Anca Drăgănescu, a declarat miercuri, în deschiderea Forumului Naţional Pro-Imunizare, care are loc la Palatul Parlamentului, că nu a văzut pacienţi cu reacţii grave în urma vaccinării, în schimb a văzut decese din cauza evoluţiei severe a unor afecţiuni precum gripa, meningita sau rujeola şi este de părere că prevenţia prin vaccinare trebuie asumată de medici, părinţi şi autorităţi.

“Legea vaccinării, element fundamental al sistemului de sănătate din România este dezbaterea prin care astăzi, Asociaţia Pro-Imunizare, în parteneriat cu Comisiile pentru sănătate din Camera Deputaţilor şi Senatului, Ministerului Sănătăţii, Societatea Naţională de Medicină de Familie şi Societatea Naţională Română de Microbiologie, îşi propun să dezbată provocările actuale ale vaccinării”, a spus în deschiderea dezbaterilor Anca Drăgănescu, citată de News.ro.

Citeste mai departe

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro