UPDATE -

Dupa numararea voturilor, in urma cu putin timp, au fost alesi cei 21 de membri ai Consiliului Colegiului Medicilor de Familie Iasi. Dintre acestia, 14 sunt medici de familie, iar restul medici de alte specialitati. Printre cei alesi sunt prof.dr. Doina Azoicai, prof.dr. Carmen Vulpoi, prof.dr. Diana Ciompoesu, prof.dr. Mircea Onofriescu, prof.dr. Florin Mitu.

Pentru ca majoritari in consiliu sunt medicii de familie, presedintele si vicepresedintele vor fi alesi din randul acestora

.STIRE INITIALA - Aseara, dupa trei zile, s-au incheiat alegerile pentru reprezentantii in Consiliul Colegiului Medicilor din Iasi, Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Romania si comisia de cenzori.

Prezenta la vot a fost slaba si in al doilea tur de scrutin, din cei 3.700 de membri s-au prezentat la urne 1.220. Pentru cele 42 de posturi si-au depus candidatura 73 de medici din sistemul medical iesean, aproximativ din toate specialitatile, inclusiv medicina primara.

Presedintele, vicepresedintii si membrii in comisia de jurisdictie vor fi alesi din cei 21 de medici care au fost votati pentru Consiliul Colegiului Medicilor din Iasi. Numararea voturilor a inceput dupa ora 20:00, dupa ce s-au inchis urnele. Cel mai probabil, rezultatele finale vor fi comunicate in cursul zilei de astazi. Conducerea Colegiului Medicilor din Iasi va avea un mandat de 4 ani.

Sursa: bzi.ro

.
  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro