Prim-ministrul Pavel Filip a cerut Centrului Național anticorupție să verifice dacă nu sunt acte de corupție la Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS).

La începutul ședinței guvernului de astăzi, premierul a declarat că vrea mai mult respect pentru banii contribuabililor.

„Vreau să știu care este cost-eficiența acestui program, dacă vom merge pe aceleași sume în continuare. Vreau mai mult respect pentru banii contribuabililor. Când facem proiecte de lege, ne grăbim și scăpăm 36.000 de pensionari, ne grăbim și să semnăm contracte cu sume enorme de mentenanță. Este importantă securitatea datelor în acest program și vreau să știu companiile care acordă această mentenanță. Rog colegii de la CNA să verifice dacă nu sunt acte de corupție", a declarat premierul în debutul ședinței Guvernului.

Sistemul informațional de protecție socială a costat 6 milioane de dolari americani, iar mentenanța acestuia costă zeci de milioane de lei, a adăugat prim-ministrul. 

Foto: http://moldova24.info/

 

coruptia

Sursa

Autor  Pavel Maftei

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro