Fratele lui Patrick Ekeng a fost prezent la stadionul din soseaua Stefan cel Mare si s-a rugat in locul unde s-a prabusit jucatorul la meciul cu Viitorul. Astazi, medicii i-au facut autopsia fotbalistului.

UPDATE 14:12 Medicul legist Abdo Salem. "Am constatat inima mai mare chiar si pentru un sportiv. (...) Aceasta hipertrofie predispune la tulburări de ritm si stop cardiac. A avut o problemă cardiaca - aceasta a fost cauza decesului".

Salem a spus ca sunt asteptate si rezultatele analizelor. "Prima parte am făcut-o. Acum asteptam analizele laboratoarelor sa ne trimita rezultatele. Daca nu era nevoie de ele nu le prelevam. Avem nevoie si de aceste rezultate", a explicat medicul.

UPDATE 14:00 Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem.

 

UPDATE | Primele informatii arata ca nu ar exista o cauza evidenta a mortii, ceea ce inseamna ca nu suferea de vreo boala patologica a inimii. Megistii asteapta acum si rezultatele testelor toxicologice, pentru a afla daca avea in corp vreo substanta care sa ii fi putut provoca decesul....citeste mai departe

 

Sursa

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro