Norme Coca 2023 - 2024

Constantin Romanul a fost prins ieri, în flagrant, în timp ce lua mită de la două studente, cărora le promisese că le va ajuta să promoveze examenele. Prodecanul a fost reținut de către procurori, iar astăzi va fi prezentat, cu propunerea de arestare preventivă, magistraților de la Tribunalul Bihor.

Constantin Romanul a fost prins în flagrant la cabinetul din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde lucrează ca medic al Secţiei Oro-Maxilo-Facială - Compartimentul ORL.

Potrivit procurorilor, medicul le promisese celor două studente că le va facilita promovarea examenelor la disciplinele la care este titular. În urma percheziției, procurorii au ridicat importante sume de bani şi documente.

Flagrantul a fost realizat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul IPJ Bihor - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro