Norme Coca 2023 - 2024

Prof. dr. Enis Ozyar va evalua gratuit miercuri si va oferi o a doua opinie medicală persoanelor diagnosticate cu o afectiune oncologică la sediul reprezentantei Acibadem în România.

Potrivit unui comunicat de presă remis marti AGERPRES, evaluările se fac doar pe baza programării (locurile sunt limitate), a unui dosar medical si se recomandă, în principal, persoanelor care trebuie să urmeze un tratament cu radioterapie.

Sediul reprezentantei Acibadem Hospitals Group se află în Bucuresti, str. N. Golescu, nr. 17, etaj 2, sector 1, iar evaluările vor avea loc începând cu ora 14,00.

Prof. dr. Enis Ozyar este un reputat specialist în oncologie, membru în cadrul Societătilor Europene si Americane de Oncologie si Radioterapie si seful Departamentului de Radioterapie în cadrul spitalului Acibadem Maslak din Istanbul.

În activitatea sa medicală a fost distins cu premiul Philips Customer Partnership Prize, premiu acordat pentru cercetare si inovatie în domeniul radioterapiei.

AGERPRES/(AS — autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin)

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro