Norme Coca 2023 - 2024

Secretarul de stat Raed Arafat a câstigat definitiv procesul în care l-a dat în judecata pe presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu, care trebuie sa îi plateasca daune de 10.000 de lei pentru declaratiile în care arata, printre altele, ca Arafat ar fi fost santajat.

Raed Arafat l-a dat în judecata pe Vasile Barbu în februarie 2013, dupa ce presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor a facut mai multe declaratii în care spunea despre Arafat ca ar fi favorizat anumite firme sa câstige contracte cu Ministerul Sanatatii si ca ar fi fost santajat cu doua dosare penale ca sa nu conteste legea sanatatii.
Tribunalul Bucuresti a admis actiunea lui Raed Arafat în 26 februarie 2014 si l-a obligat pe Vasile Barbu sa îi plateasca secretarului de stat despagubiri civile de 15.000 de euro, respectiv echivalent în lei din data platii, precum si cheltuieli de judecata de 4.000 de lei.
Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care în 29 ianuarie a schimbat în parte sentinta Tribunalului, reducând cuantumul despagubirilor civile la 10.000 de lei.
"Admite apelul. Schimba în parte sentinta în sensul ca reduce cuantumul despagubirilor civile la suma de 10.000 lei . Mentine celelalte dispozitii ale sentintei. Definitiva", se arata, potrivit Mediafax, în decizia de joi a Curtii de Apel Bucuresti.

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro