Norme Coca 2023 - 2024

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a anunțat că ancheta de la Ploiești se prelungește. ”Mai este nevoie de timp pentru a analiza toate documentele de care au nevoie. Ancheta va continua luni şi, probabil, şi marţi, dacă este nevoie”, a precizat acesta, anunțând că, luni, echipele de control vor fi însoțite, la Ploiești, de secretarul de stat Raed Arafat.

”Am dispus echipelor de control să analizeze întreaga activitate în condiţii de neutralitate eliminând orice tendinţă de abuz sau de exces”, a declarat, vineri, Eugen Nicolăescu, anunțând că verificările vor fi extinse “pentru a vedea dacă și cum sunt respectate măsurile”.

Ministerul Sănătății a trimis, miercuri, la Ploiești trei inspectori ai Corpului de Control, pentru o anchetă în urma dezvăluirilor făcute de dr. Dan Oprea, în ziarul Telegrama, cu privire la neregulile din Spitalul Județean de Urgență. Vineri, alți doi inspectori au ajuns în Prahova, în același scop. De altfel, atunci ar fi trebuit încheiate verificările, așa cum indica anunțul inițial.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro