Revolta medicilor de familie și pacienților pierduți în hățisul birocratic și legislativ din sistemului public de sănătate a generat o reacție rapidă din partea Casei județene de Asigurări de Sănătate Teleorman care a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, un punct de vedere oficial fată de problemele semnalate în memoriul depus, astăzi, la Prefectura Teleorman de Coaliția Solidari pentru Sănătate, pe care îl redăm integral.

Sursa ziarulcontrapunct.ro

Autor  amalia

“Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman apreciază constituirea Coaliției Solidari pentru Sănătate, considerând că aceasta, fiind compusă atât din reprezentanți ai medicilor de familie, cât și ai mai multor categorii de beneficiari ai sistemului de asigurări sociale de sănătate (pacienți, mame etc.) are valențe de partener echilibrat de dialog, în exprimarea punctelor de vedere și intereselor furnizorilor și beneficiarilor de servicii de sănătate.

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro