Americanii de la Realityworks au prezentat de curând cel mai nou robot nou-născut, RealCare Baby 3, cel mai performant umanoid care îți testează aptitudinile de părinte.

RealCare Baby 3 este dedicat viitorilor părinți sau pentru a responsabiliza tinerii în vederea acestui pas uriaș în viață care înseamnă concepția unui copil și, mai important, grija pe care trebuie să i-o acorzi unui nou-născut.

RealCare Baby 3 este doar un robot, dar unul care își „simte” mama sau tatăl adoptiv cu ajutorul unui senzor pe care cel din urmă trebuie să-l poarte tot timpul la mână. Roboțelul începe să plângă din senin pentru că îi este foame, cald, frig, are nevoie de atenție sau are nevoie de scutece noi. Primul pas este să-l iei în brațe ușor – pentru că dacă îl zmucești va plânge și mai tare – și să apropii senzorul de la mână de corpul robotului. Acesta va scoate un sunet care va confirma că tu ești părintele și de aici în colo vei putea începe investigațiile nevoilor copilului robot. Trebuie să-ți dai seama singur(ă) de ce are nevoie.

realityworksrealcarebaby3-8

Ai la dispoziție două scutece cu senzor încorporat și un biberon care poate fi lipit cu tetina de buzele robotului. Sunetele sunt înregistrări ale unui „pui de om” așa că sunt suficient de realiste încât să te sensibilizeze/responsabilizeze. Acum vine partea interesantă.

Tot ce faci cu RealCare Baby 3 este înregistrat în memoria lui internă și va fi descărcat la sfârșitul programului pe computerului resposabilului proiectului la care trebuie să te înscrii. Acesta va observa imediat dacă ai avut sau nu grijă în mod corespunzător de copil și vei primi o notă în funcție de aceste date. Da, copilul se trezește și noaptea, ca orice nou-născut așa că programul este extrem de realist. Bineînțeles, din experiența de părinte vă pot spune că RealCare Baby 3 vă poate învăța doar o mică parte din problemele care pot apărea și grija pe care trebuie să o ai în mod special în primele luni ale micuțului, dar este în mod cert un mod cât se poate de bun de a învăța câte ceva despre aceste lucruri înainte de a te afla în situațiile respective.

Având în vedere oribilele știri despre abandonuri și pruncucideri cu care televiziunile ne inundă în fiecare seară m-aș bucura să văd o lege care să oblige părinții la absolvirea unui astfel de stagiu de pregătire în mod gratuit, bineînțeles, în apropierea nașterii primului lor copil.

beberobot 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Products

 1. RealCare® Pregnancy Profile SimulationRealCare® Pregnancy Profile Simulation
 2. RealCare™ Drug-Affected BabyRealCare™ Drug-Affected Baby
 3. RealCare™ Fetal Alcohol Syndrome BabyRealCare™ Fetal Alcohol Syndrome Baby
 4. RealCare™ Shaken BabyRealCare™ Shaken Baby
 5. Choking BabyChoking Baby
 6. Resusci® CPR BabyResusci® CPR Baby
 7. Special Needs BabySpecial Needs Baby

 

 

 

 

Sursă: Realityworks via Gizmag

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro