Careers in White International, cunoscut în România si sub denumirea de Cariere in Alb, anunta cel de-al 13-lea sezon al targurilor de cariera pentru personalul medical care va avea loc în tari europene precum: Romania, Spania, Portugalia, Italia, Croatia, Bulgaria, Grecia si Ungaria.

Profesioniştii din domeniu sănătăţii sunt invitaţi şi la Târgu Mureş, în data de 1 noiembrie, intre orele 10:00 si 16:00, la Hotel Grand, din Piata Victoriei.

Cele mai atractive oferte sunt in tari precum Suedia, Norvegia si Danemarca, unde salariile pot ajunge la 9.000 euro pe luna pentru medicii specialisti. Recrutori din Marea Britanie, Franta si Germania au de asemenea oferte tentante, aici salariul unui medic specialist poate ajunge la 8.500 euro pe luna. “Companiile de recrutare au oportunitati de cariera extraordinare pentru personalul medical, incluzand salarii atractive si un climat profesional placut in spitale si clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare ofera cursuri de limba gratuite pentru candidati si familia acestora, ajutor pentru partener in gasirea unui loc de munca, ajutor in gasirea unei locuinte si transport platit.“ – Bianca Pescaru – Sales Assistant, Careers in White.

Asistentii medicali sunt foarte apreciati si cautati in tarile europene, mai ales in Marea Britanie, Irlanda si Germania. Salariile incep de la 2.200 euro pe luna si cresc în functie de specializare si experienta. La targurile Careers in White sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenti, angajatorii oferind multe beneficii, precum si o perioada de instruire.

Participarea la evenimente este gratuita si candidatii sunt sfatuiti sa-si aduca CV-ul. Mai multe informatii si detalii se gasesc pe site-ul organizatorului.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro