Norme Coca 2023 - 2024

Rar se intampla ca dezvaluirile facute de un ziar local sa ajunga la urechile unui ministru, iar acesta sa dispuna imediat, prin ordin, un control. Avem mandria ca, dupa ce Telegrama de Prahova a publicat o serie de informatii despre lucrurile care se petrec in Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, ministrul Sanatatii a decis ca este necesara o ancheta urgenta. Avem, mai departe, speranta ca intreg demersul va duce la imbunatatirea conditiilor din cea mai mare unitate sanitara din judet, pentru pacienti, apartinatori si, nu in ultimul rand, medici.

Nu ar fi fost posibil acest lucru fara scrisoarea trimisa de chirurgul Dan Oprea, cel care a avut increderea ca, apeland la presa, va reusi sa ajute si cel care acum, din ce ne-a fost dat sa auzim, este discreditat de conducerea spitalului.

Aceste randuri vin dupa ce am aflat informatia ca, separat de ancheta de la Ministerul Sanatatii, ar fi in desfasurare o ancheta interna care il vizeaza strict pe medicul care a avut tupeul sa spuna adevarul.

Cotidianul Telegrama de Prahova isi afirma sustinerea pentru chirurgul Dan Oprea, singurul care a avut curajul sa iasa in fata si sa arate neregulile din Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, in speranta ca scrisoarea sa, publicata de noi si ulterior preluata de mai multe institutii de presa locale si centrale, va aduce o schimbare in bine la nivelul spitalului. Ii multumim pentru curaj si sinceritate si speram ca, de aici incolo, toti cei care gestioneaza aceasta unitate medicala, de la oficialii din Ministerul Sanatatii, Consiliul Judetean Prahova si pana la conducerea spitalulu, sa dea dovada de aceleasi calitati.

Le multumim totodata si zecilor de prahoveni care au povestit cum stau lucrurile la Judetean sau au transmis mesaje de sustinere.

Un chirurg răsuceşte cuţitul în rănile de la Judeţean

Anchetă la Spitalul Judeţean Ploieşti

 

Sursa

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro