Norme Coca 2023 - 2024

Președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, Rodica Nassar, consideră că noua legislație din domeniul medical îi va ajuta pe medicii de familie.

Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES ARHIVA

"Eu cred că noua legislație îl va ajuta pe medicul de familie, pentru că tot ceea ce înseamnă noua legislație înseamnă și consultări cu cei direct interesați și cei care lucrează în sistem. Și la Comisia de sănătate, când se punea problema unui nou proiect de lege, organizam dezbateri la care participau cei interesați", a spus Nassar la o conferință de presă.

Întrebată ce părere are în legătură cu descinderile făcute marți de polițiști la mai multe unități medicale din București și din țară, Rodica Nassar a spus că este acest caz este regretabil.

"Este trist ceea ce aflu. Este o imagine pe care pe mine mă șochează, să văd un medic cu cătușe la mâini, însă este o lege pentru toți și trebuie să respectăm legislația în vigoare. Este regretabil ce se întâmplă", a mai spus Nassar.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Florin Marin)

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro