Vaccinul, între mit şi adevăr! Asta, pentru că în ultima perioadă tot mai mulţi părinţi îşi pun semne de întrebare în privinţa lui. Care sunt riscurile vaccinului, cât e de bine este să-ţi vaccinezi sau nu copilul?  E responsabilitatea părintelui, acesta trebuie să decidă.

Primul pas spre a lua o decizie corectă este informarea. Pornind de la problemele terapeutice de zi cu zi, a experienţei, dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, medic primar pediatru – homeopat, ne împărtășește probleme observate în activitatea sa profesională, legate de vaccinuri și vaccinări.

Vaccin

“Cred că vaccinarea este extrem de profitabilă pentru companiile farmaceutice care o produc, dar este extrem de dăunătoare pentru cei care o primesc”, susţine dr. Ofelia Lugojan Ghenciu. De ce? Pentru că, spune reputatul medic, în ultimii ani s-a dovedit rolul vaccinării în oncogeneză și faptul că produce mutații genetice. ”Autismul este în floare și acest lucru îl pot înțelege doar părinții a căror căror copii sunt victime ale vaccinării”, afirmă dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, care adaugă: ”Nu este doar experiența mea personală sau o opinie a medicilor homeopați”.

Cercetările, ne spune dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, au dovedit rolul oncogenetic al vaccinării și că vaccinulacționează la nivel de ADN. ”Când astea sunt dovezile științifice, atunci când ție în cabinet îți vine pacientul și vine la tine pentru că tu trebuie să-l vindeci, nu se poate să stai placid și să spui vai ce bune sunt vaccinările, când de fapt realitatea este cu totul și cu totul alta”, spune dr. Ofelia Lugojan Ghenciu.

Modificările pe care vaccinurile și vaccinările le produc la nivel de genom nu îți mai dă tabloul clar de remediu: ”Sunt simptome atipice, ai o sărăcie a simptomelor, este ceea ce în homeopatie numim boală univalerală”. Vezi ce spune dr. Ofelia Lugojan Ghenciu că au observat, în ultimii ani, medicii homeopați!

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro